logo alpc

 

 

Aqua-fun Leisure & Pleasure Company (ALPC) is een groothandel in zwembaden, zwembadchemie en –accessoires, spa’s, boten, campingartikelen, vijvers, vijver- en tuindecoratie en schaatsen. Onze artikelen worden geproduceerd door fabrikanten die op hun gebied hun sporen zeker hebben verdiend.

 

Onze merken

Programma ALPC 2020

Bestway
Bestway is onze fabrikant voor (opblaasbare) sport- en vrije tijds artikelen. Deze fabrikant uit het Verre Oosten staat voor innovatie en ontwikkeling, met een blik gericht op de toekomst. De intenties van Bestway komen tot uitdrukking in hun slogan: “inflate your fun“

 

Gre
Gre is een Spaanse fabrikant met meer dan 50 jaar ervaring in de productie van houten en stalenwand zwembaden en zwembad accessoires en toonaangevend in de markt. ALPC is al meer dan 15 jaar agent voor Gre in de Benelux. Waarvoor ALPC al jaren het exclusieve recht voor Nederland en België heeft.

 

 

Infinity Spa
De Infinity Spa’s zijn onze laatste toevoeging aan de collectie. Het bedrijf is al jaren actief en heeft kwaliteit en technologie hoog in het vaandel staan. Dit is terug te vinden in het ergonomische ontwerp en de energiebesparende technologieën die gebruikt worden.

 

 

Pool Power
Pool Power zwembadchemie wordt geproduceerd door Melspring. Melspring is onderdeel van Olmix (Frankrijk). Deze Nederlandse producent levert hoogwaardige producten die alle aan de strenge Nederlandse eisen voldoen en zo de veiligheid van de gebruikers waarborgen.

 

 

Summer Fun
Summer Fun is onze eigen lijn chemie geproduceerd in samenwerking met Chemoform één van de grote Europese spelers op de markt.

 

 

Heissner
Deze Duitse firma is wereldwijd bekend om zijn uitgebreide assortiment vijverpompen, folies, (terras)fonteinen, kortom alles wat een tuin fraaier, leefbaarder en aantrekkelijker kan maken. Altijd met oog voor het milieu en altijd luisterend naar en inspelend op de wensen van de consument. 


ALPC Catalogus
(PDF) (Flipboek)


ALPC Brochure 
(PDF) (Flipboek)


ALPC Tuin&vijvers
(PDF) (Flipboek)


ALPC Chemiefolder
(PDF) (Flipboek)