logo alpc

Camping

Nieuw in het assortiment van ALPC zijn de camping artikelen. U heeft een uitgebreide keus tussen tenten, slaapzakken, (lucht)bedden en rugzakken. Daarnaast zijn er ook extra's zoals koeltassen, een picknickkleed en een vouwstoel. Genoeg keuze voor uw volgende trip!


Tenten

In de serie tenten heeft u keuze uit 5 categorieën: Airframe, Camping, Familie, Trekking en Strand. 

Airframe

Nieuw in ons assortiment zijn de airframe tenten. Een tent opzetten is nog nooit zo eenvoudig geweest. De tenten hebben een frame van 3 luchtbuizen zodat het gebruik van stokken niet meer nodig is. Ze worden geleverd met een handpomp en een handige draagtas. 

Camping

De tenten in de camping serie zijn geschikt voor de alledaagse kampeertrip. Alle tenten zijn voorzien van vliegennetten en binnen vakken om uw persoonlijke spullen in op te bergen.  Daarnaast zijn de tenten water afstotend, mocht u onverhoopt in een regenbui terecht komen.

Familie

De tenten in de familie serie zijn de meest diverse. De tenten zijn water afstotend, brandvertragend, leveren bescherming tegen insecten en zijn voor zien van binnen vakken om uw persoonlijke spullen in op te bergen.  Geschikt voor grote en kleine families, ideaal om mee te nemen op uw volgende tocht!

Trekking

De trekking serie haalt de avonturier in iedereen naar boven. Deze tenten hebben dezelfde kenmerken als de tenten uit de camping serie (vliegennetten/ binnen vakken) maar zijn daarnaast bij uitstek geschikt voor gebruikt bij harde wind en grotere hoogtes. Perfect om onbekende terreinen te verkennen.  

Strand

De tenten in de strand serie zijn lichtgewicht en eenvoudig mee te nemen. Perfect om mee te nemen naar het strand of op vakantie. Simpel op te zetten en ze bieden schaduw wanneer u even uit de zon wilt. 

Klik hier om het assortiment tenten te bekijken.


Slaapzakken

Ons assortiment slaapzakken is erg divers. Er is gedacht aan de aller kleinste (slaapzakken met een lengte van 165 cm) en de langere mede mens (slaapzakken met een lengte van 230 cm). Alle slaapzakken komen in een draagtas en zijn nooit zwaarder dan 2 kg. Gemakelijk mee te nemen dus! 

Klik hier om het assortiment slaapzakken te bekijken.


(Lucht)bedden

Luchtbedden hebben we in vele soorten en maten. Maar naast luchtbedden bieden we ook andere bedden voor uw kampeervakanties. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lichtgewicht bed met een aluminium frame? Of een matje welke zichzelf opblaast?

Luchtbedden

De serie luchtbedden geeft u veel keus: speciaal voor kinderen, met of zonder slaapzak of kussen en voor één of twee personen. Daarnaast zijn er ook luchtbedden welke extra lang zijn of een ingebouwde voetpomp hebben. Zo kunt u zonder losse pomp en zonder electriciteit altijd en overal uw luchtbed oppompen.

Fold 'n rest bedden

Zoals de naam als zegt hoeven de eenvoudige bedden in deze serie enkel uitgevouwen te worden en ze kunnen worden gebruikt. Het zwaarste bed in deze serie is voorzien van een aluminium frame de overige bedden hebben een stalen frame. Alle bedden zijn voor één persoon en u kunt de set zo uitgebreid maken als u wilt. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een bed met luchtbed, een bed met luchtbed en slaapzak of en bed met luchtbed, slaapzak én tent. 

Matjes

De camping matjes zijn zeer eenvoudig in gebruik. Alle matjes hoeven enkel uitgerold te worden en kunnen direct worden gebruikt. 

Klik hier om het assortiment (lucht)bedden te bekijken. 


Rugzakken

Voor een langere tocht of bijvoorbeeld een festival is een goede rugzak essentieel. Met voldoende inhoud en vakken om uw spullen in mee te nemen en stevige banden en rugsteun om uw trip zo aangenaam mogelijk te maken. Alle rugzakken vanaf 45 liter zijn zelfs voorzien een fluitje. Zodat u, indien u mocht verdwalen, altijd een signaal af kunt geven.

Klik hier om het assortiment rugzakken te bekijken. 


Diversen

Hier vindt u diverse artikelen welke een aanvullen zullen zijn op uw kampeerbeleving. Wat dacht u bijvoorbeeld van een picknickkleed, koeltas of vouwstoel?

Klik hier om het assortiment rugzakken te bekijken.