logo alpc

 

Indoor

In ons Indoor assortiment vindt u alle artikelen voor in huis. Dit reikt van loungemeubelen tot luchtbedden. 

Wanneer u niet ingelogd bent ziet u onze complete catalogus, dit is een combinatie van direct bestelbaar en voorverkoop. Wilt u alleen zien wat u direct kunt bestellen? Log dan in. Zodra u ingelogd bent kunt u "Toon alleen voorraadproducten" selecteren.

 

 

Opblaas meubelen


Bestway heeft ook een assortiment opblaas meubelen, deze bestaan uit stevig PVC en de laatste innovaties, zoals:

Coil beam constructie - De Coil Beam constructie zorgt voor een gelijkmatige distributie over het oppervlak voor comfort en stabiliteit.
Sturdy coil beam constructie - Bestways Sturdy coil beam constructie is een verstevigd coil beam ontwerp, wat nóg meer stabiliteit toevoegt.
I-beam constructie - De I-beam constructie is ontworpen om superieure structurele stabiliteit te bieden samen met een comfortabel oppervlak. 
Y-beam constructie - Deze stevige constructie biedt de kwaliteit van een I-beam constructie maar met een stabieler ontwerp.

Luchtbedden

De luchtbedden van Bestway zijn geschikt voor verschillende omstandigheden. Maar waar u ze ook gebruikt ze zijn altijd van hoge kwaliteit en zeer comfortabel. De luchtbedden zijn veelal voorzien van een geruwde flocked toplaag, welke fluweelzacht is en er voor zorgt dat uw dekens/slaapzak niet weg kunnen glijden. De stevigheid van de luchtbedden wordt gecreëerd door de beams welke de onder- en de bovenkant van het matras met elkaar verbinden. Bestway biedt 3 verschillende soorten beams: de coil beam, de I-beam en de Y-beam. Elk type beam heeft zijn eigen unieke eigenschappen - waaronder comfort, duurzaamheid en betaalbaarheid. In onderstaande tabel vindt u meer informatie over de luchtbedden van Bestway.
 
Foam top 
Deze luchtbedden zijn voorzien van memory foam. Het matras reageert op druk en warmte waardoor het zich perfect naar uw lichaam vormt. Zodra de druk van het matras wordt verwijderd keert het zich terug naar zijn originele vorm. 

Coil beam constructie 
Een cirkelvormige PVC verbinding. Deze verbinding zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het slaapoppervlak, wat zorgt voor stabiliteit en comfort. 

I-beam constructie
Een recht stuk PVC verbindt de boven- en onderkant, wat zorgt voor een I-vormige verbinding. Deze verbinding zorgt voor structurele stabiliteit en een comfortabel slaapoppervlak. 

Y-beam constructie 
Twee stukken PVC aan een I-beam waardoor een Y-vorm ontstaat. Dit zorgt voor extra stabiliteit en ondersteuning. 

Ingebouwde elektrische pomp 
Deze pomp zorgt ervoor dat u uw luchtbed eenvoudig en snel op kunt blazen en leeg kunt laten lopen. Het matras is zonder enkele moeite binnen een paar minuten klaar voor gebruik. 

Pomp op batterijen 
Door gebruik te maken van de nieuwste technologie op het gebied van ingebouwde pompen op batterijen zorgt deze pomp ervoor dat u ook onderweg gebruik kunt maken van een elektrische pomp. De pomp werkt op 4 batterijen en blaast het matras binnen enkele minuten op.

Ingebouwde voetpomp
Luchtbedden met ingebouwde voetpompen zijn ideaal voor onderweg. Een losse pomp is niet meer nodig, u blaast het luchtbed eenvoudig op met één voet. 

Ingebouwde hoofdkussen
De ingebouwde hoofdkussen zorgt voor extra ondersteuning van uw nek en hoofd.

TriTech

3 laags versterkt materiaal met een kern van polyester met mazen, gevat in 2 lagen gelamineerd PVC. Het biedt superieure sterkte en duurzaamheid. TriTech is bestand tegen de meest extreme omstandigheden, incl. het blootstellen aan oliehoudende producten en UV stralen. Getest op alle mogelijke bewegingen en omstandigheden gedurende de slaap. De bedden zijn bedoeld voor indoor gebruik, hebben een aangename geruwde toplaag, geïntegreerd hoofdkussen en een ingebouwde luchtpomp. De opstaande rand voorkomt afrollen en wegglijden van de lakens. Wordt geleverd incl. opbergzak en reparatie patch.

Fortech

Het paradepaardje in de luchtbedden. De combinatie van polyester met een hoge dichtheid en duurzaam pvc creëert een sterker materiaal, zonder het te verzwaren. Doordat het veel minder rekt, gaat het veel langer mee en is ook de vaak gevoelde sensatie dat het bed ’s nachts leegloopt, niet meer aanwezig. Overige voordelen t.o.v. PVC luchtbedden: beter beschermd tegen krassen, meer vuur vertragend, beter bestand tegen overdruk en de inwendige luchtdruk wordt beter op peil gehouden. Het materiaal vangt temperatuurschommelingen op, is lichter in gewicht en net zo zacht en comfortabel als de bedden met een flocked toplaag.

Alwayzaire

Een uniek Dual Technology systeem. De gepatenteerde, geautomatiseerde PSI (Pounds per Square Inch) sensor, zorgt er voor dat het luchtbed automatisch kan worden opgeblazen tot drie verschillende, vooraf ingestelde, PSI-instellingen. De innovatieve technologie herkent een eventuele vermindering van de inwendige druk, waardoor de stille pomp direct aanslaat en het bed gelijk weer op pompt tot de gekozen instelling. U kunt heerlijk rustig slapen op een luchtbed dat 's nachts niet leegloopt - it will Alwayz have Air in it! De matrassen zijn ook voorzien van een automatische leegloop functie welke met één druk op de knop kan worden gestart. De pomp schakelt zichzelf uit zodra de interne PSI nul is.