logo alpc

 

Lounge meubelen

In ons lounge assortiment vindt u een aantal opblaas meubelen welke ideaal zijn voor in en om het huis. De meubels zijn lichtgewicht en opblaasbaar en daarmee eenvoudig te gebruiken waar u wilt. Ook perfect voor bijvoorbeeld een kinder- of studenten kamer. 

Wanneer u niet ingelogd bent ziet u onze complete catalogus, dit is een combinatie van direct bestelbaar en voorverkoop. Wilt u alleen zien wat u direct kunt bestellen? Log dan in. Zodra u ingelogd bent kunt u "Toon alleen voorraadproducten" selecteren.

 

Opblaas meubelen


Bestway heeft ook een assortiment opblaas meubelen, deze bestaan uit stevig PVC en de laatste innovaties, zoals:

Coil beam constructie - De Coil Beam constructie zorgt voor een gelijkmatige distributie over het oppervlak voor comfort en stabiliteit.
Sturdy coil beam constructie - Bestways Sturdy coil beam constructie is een verstevigd coil beam ontwerp, wat nóg meer stabiliteit toevoegt.
I-beam constructie - De I-beam constructie is ontworpen om superieure structurele stabiliteit te bieden samen met een comfortabel oppervlak. 
Y-beam constructie - Deze stevige constructie biedt de kwaliteit van een I-beam constructie maar met een stabieler ontwerp.