logo alpc

Informatie inflatables

 Swim safeSwim Safe is een klassieke serie met producten om te leren zwemmen op een veilige en gestructureerde wijze, geschikt voor de aller kleinsten tot de oude kinderen (tot 12 jaar). Volg de stappen en het leren zwemmen is net zo makkelijk als A-B-C!
 Safe-to-swimDe producten in de Safe-to-Swim lijn zorgen ervoor dat het leren zwemben veilig en leuk is. De producten zijn gemaakt van zware kwaliteit gelamineerde materialen die reukloos zijn en zacht voor de huid. Het materiaal is 0.25 mm dik en biedt hiermee extra steun en veiligheid. Volledig gecertificeerd (zowel door GS en TUV), en luxueus verpakt.
 H2Ogo!Van interactieve speel zwembaden tot playcenters en veel, veel meer. De nieuwe revolutionaire lijn van glijbaden zorgen voor super snel glijplezier, maar benadrukt ook zeker de veiligheid. Zachte splash landingzone's en spannende snelheidsheuvels zorgen voor veel plezier, voor alle leeftijden. 
 CoolerZEen unieke lijn van "meer volwassen" watersport artikelen. CoolerZ betekent ontspannen plezier met vrienden en familie in de zon, of het nu in het zwembad is of in de zee. De artikelen zijn gemaakt van extra dik materiaal en zijn voorzien van luxe accessoires wat bijdraagt aan een ultieme inflatables ervaring. De ingebouwde bekerhouders en koeltassen geven genoeg redenen om het glas te willen heffen op de CoolerZ lijn!
 UV CarefulDe betrouwbare zonbeschermings lijn. Blootstelling aan ultraviolette straling zorgt niet alleen voor brandwonden maar ook voor huidbeschadiging wat kan resulteren in huidveroudering, rimpels en mogelijk huidkanker. Buitensporige blootstelling kan ook oog aandoeningen veroorzaken zoals staar. Jonge kinderen begrijpen de gevaren van UV straling niet, maar ouders wel! Bescherm uw kondren met schaduw, zonnebrandcrème en de speciaal ontworpen UV Careful producten. De naam zegt het al: UV Careful!
 UFPUFP of Ultra-Violet Protection Factor geeft de zonbeschermingsfactor weer die het artikel biedt dankzij de unieke eigenschappen van de materialen die gebruikt zijn om het product te maken.