logo alpc

Introductie zwembaden

ALPC heeft een ruime keuze aan zwembaden van de merken Gre en Bestway. Het assortiment loopt uiteen van stalenwand baden welke het hele jaar buiten kunnen staan, tot frame baden welke u aan het eind van de zomer eenvoudig op kunt bergen. 

Om lang van uw zwembad te kunnen genieten is het onderhoud erg belangrijk. Een goede waterbalans kunt u bereiken door correct gebruik van chemie. Hiervoor kunt u ook gebruik maken van onze handige rekentool. Als u voor een groter zwembad gaat kunt u ook kiezen voor wat extra hulp bij het schoonhouden van uw zwembad. Denk hierbij bijvoorbeeld aan automatische- of robotbodemstofzuigers.

Wilt u graag een zwembad maar weet u nog niet precies welke? Kijk dan  eens bij onze productzoeker!


Houten zwembaden

Onze grenen zwembaden worden volledig in Frankrijk geproduceerd. Het hout heeft een klasse IV autoclaaf behandeling ondergaan zodat een prima weerstand tegen rot en schadelijke insecten wordt gegarandeerd met PEFC keurmerk.

Rond houtOvaal houtRechthoekig hout

Rond zwembad

Ovaal zwembad

Rechthoekig zwembad


Zwembaden met stalenwand in verschillende vormen

Zwembaden voor langdurig zwemplezier. De baden kunnen probleemloos overwinteren, mits ze juist worden voorbereid. Een groot aantal van deze zwembaden kan ook worden ingebouwd, dus in de grond worden geplaatst. Kijk voor de mogelijkheden bij de specificaties van uw zwembad. Let op: Voor inbouw is het belangrijk dat er 50 cm gestabiliseerd zand rondom de constructie wordt gestort. Dit voorkomt problemen bij wisselende grondwaterstanden. 

  8-vorm staal Graniet staal
Rond zwembad
Ovaal zwembad met zichtbare zijsteunen (schorren)
Zwembad 8-vorm met ondersteuning onder het zwembad
Zwembad met houtlook
Zwembad met granietlook

Opblaasbaar, zelfdragend en metalen frame zwembaden

Eenvoudig en snel op te bouwen zwembaden voor een zomer lang zwemplezier. Bedoelt om 's winters te worden gedemonteerd en opgeborgen.

Steel Pro Max

Nieuw voor 2018 zijn de ronde baden van Steel Pro Max. Deze bovengrandse frame baden hebben een extreem stijf frame met versterkte verbindingsstukken en zijn uitgerust met het "Seal & Lock" systeem. Dat betekent gemak bij het plaatsen en voorkomt roestvorming. Hierdoor bent u verzekerd van een bad met een lange levensduur, mits de voorschriften nauwkeurig worden nagevolgd. U herkent deze baden aan het superior logo.