logo alpc

 

Onze leveranciers

Bekijk via onderstaande knop de catalogi van onze leveranciers

Naar Catalogi

 

Bestway

Bestway is onze fabrikant voor (opblaasbare) sport- en vrije tijds artikelen. Deze fabrikant uit het Verre Oosten staat voor innovatie en ontwikkeling, met een blik gericht op de toekomst. Productie vindt plaats in Jiangsu, Nantong en Shanghai. Ook het milieu staat hoog in het vaandel. Om een voorbeeld te geven; de fabriek in Jiangsu met een oppervlakte van meer dan 95.000 vierkante meter heeft zonnepanelen. Hierdoor wordt meer dan 5 megawatt aan elektriciteit geproduceerd, waardoor een substantiële reductie van CO2 wordt gerealiseerd. Doelstelling is om in 2020 25% minder CO2 emissie te hebben. Sinds 2015 zijn alle PVC producten vrij van ftalaat. De speerpunten van Bestway zijn: mensen motiveren tot beweging en sport door het plezier erin voorop te stellen. Iedereen moet daaraan mee kunnen doen. Uiteraard voldoen de artikelen aan alle daarvoor geldende eisen. In Europa is Bestway marktleider. Onderscheidend hierbij is de Europese inslag. Dit blijkt niet alleen door een hoofdkantoor in Europa (Milaan) maar ook design en ontwikkeling van nieuwe producten vindt plaats in deze modestad. Door in Italië de ontwerpen te laten maken is het product beter afgestemd op de Europese markt. Voor Bestway is Europa de belangrijkste afzetmarkt. Naast een prima prijs/ kwaliteitsverhouding heeft Bestway ook een uitgebreid programma aan marketing tools. Van een poster tot tv commercials.

Bestway produceert het standaard merk Bestway en heeft daarnaast een aantal sub merken:

  • H2OGO! en Coolerz is het merk voor de luxere inflatables.
  • Naast de “standaard” inflatables is er een zeer uitgebreide collectie licentie producten als: Fisher-Price, Spider-man, Hot Wheels, Star wars, Barbie, Disney Princess enz.
  • Lay-Z-spa staat voor het ruime assortiment opblaasbare spa`s, die aan de laatste wensen van de NVWA (Nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit) voldoen.
  • Pavillo voor een uitgebreid camping assortiment, van tent, luchtbed en slaapzak tot koelbox.
  • En als laatste Hydro-force voor de watersport: boten en SUP boards (Standing Up Paddling).

Nieuw is de productie van “drop stitch” in eigen beheer. Dit product wordt o.a. gebruikt voor de productie van de SUP boards. Bestway is een van de eerste fabrikanten die dit produceert buiten Korea.

De intenties van Bestway komen tot uitdrukking in hun slogan: “inflate your fun“

 


Gre

Gre is een Spaanse fabrikant met meer dan 50 jaar ervaring in de productie van stalenwand zwembaden en zwembad accessoires en toonaangevend in de markt. Het is onderdeel van Fluidra groep (www.fluidra.com).  Fluidra is een internationaal bedrijf wat zich specialiseert in alles op het gebied van water. Van zwembaden tot waterontharders en irrigatiesystemen. Belangrijke merken van Fluidra, naast Gre zijn Astral, Aquatron, Cepex en CTX. Producten worden in de eigen fabrieken geproduceerd. ALPC is al meer dan 15 jaar agent voor Gre in de Benelux, waarvoor ALPC al jaren het exclusieve recht voor Nederland en België heeft. Gre is marktleider in Europa en staat borg voor een keur aan houten en stalenwand baden in vele afmetingen en prijsklassen en met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Naast de zwembaden heeft Gre een uitgekiend assortiment aan filters in verschillende uitvoeringen, stofzuigers, al dan niet volautomatisch, zomer- en winterkleden, trappen, douches, maar ook de eenvoudige thermometers, schepnetjes en borstels. Alle artikelen voldoen uiteraard aan de nieuwste Europese normen en zijn, mits gebruikt volgens de voorschriften en aanbevelingen, volkomen veilig.

 

Infinity Spa

Na jaren van onderzoek en de ontwikkeling van honderden spa’s voor de wereldwijde markt is de spa beleving van de Infinity Spa’s geperfectioneerd.

Uniek ontwerp

Alle Infinity Spa’s beschikken over een ergonomisch, simpel en modern ontwerp. Elk model Infinity Spa heeft zijn eigen ontwerp gericht op maximaal ergonomisch comfort. Verschillende massage jets zijn zorgvuldig gekozen en geplaatst om de gebruiker de beste hydrotherapie te geven. Ook over onderhoud is er nagedacht. Het grootste deel van de elektronica is zodanig geplaatst aan één zijde dat het zorgt voor gemakkelijke toegang. Het bad heeft een effectief drainagesysteem waardoor het bad zoveel mogelijk leegloopt voor snel onderhoud.

Energie bewust

Elke Infinity Spa is ontworpen voor maximale energiebesparing. Dit kan gaan van het beperken van warmteverlies tot een minder energie consumerende circulatiepomp. De heater van de Infinity spa is gericht op efficiëntie. Daarnaast bezit het een lucht verwarmend pompsysteem, zodat het water op een constante temperatuur blijft.

Nieuwste technologieën

Voor de Infinity Spa’s worden de nieuwste technologieën gebruikt zoals:

  • Sequencer massage systeem: Voor een unieke massage ervaring.
  • Inverter VSD systeem: Maakt het mogelijk om je eigen massage style te ontwerpen en energie te besparen met jouw pomp.
  • UV sanitair system: Verzekerd van fris, schoon en helder water. Verminder hiermee het gebruik van chemicaliën en hou het zo natuurlijk mogelijk.

Hoge kwaliteit

Onderdelen van de beste kwaliteit worden gebruikt voor deze Infinity Spa’s.aristech acryllics

 

 


Pool power

Pool Power zwembadchemie wordt geproduceerd door Melspring. Melspring is onderdeel van Olmix (Frankrijk). Deze Nederlandse producent levert hoogwaardige producten die alle aan de strenge Nederlandse eisen voldoen en zo de veiligheid van de gebruikers waarborgen. In Europa gelden voor de verschillende landen eigen toelatingsnummers, zodat producten voor b.v. België of Duitsland niet in Nederland mogen worden verkocht. Binnen de EU wordt gewerkt aan een uniforme regelgeving wat betreft de biociden (chloorproducten en anti alg). Dit is een zeer complexe aangelegenheid en de verwachting is dat in 2020 deze regelgeving actief wordt. De nieuwe regelgeving zal vergelijkbaar zijn met de huidige Nederlandse. CTGB (College voor de Toelating van Gewasbeschermingsmiddelen) speelt hierin een belangrijke rol.

 

Summer Fun

Summer Fun is onze eigen lijn chemie geproduceerd in samenwerking met Chemoform één van de grote Europese spelers op de markt.

 


Heissner

Deze Duitse firma is wereldwijd bekend om zijn uitgebreide assortiment vijverpompen, folies, (terras)fonteinen, kortom alles wat een tuin fraaier, leefbaarder en aantrekkelijker kan maken. Begonnen in 1872 als producent van tuinkabouters, heeft de firma zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een moderne organisatie die zich vooral richt op tuinvijvers en tuindecoratie voor binnen en buiten. Altijd met oog voor het milieu en altijd luisterend naar en inspelend op de wensen van de consument. Vandaag de dag neemt Heissner, gevestigd in Lauterbach, in de markt van de moderne tuinuitrusting een leidende positie in. Door voortdurend onderzoek en innovatie is de firma al heel vroeg begonnen met de ontwikkeling van energiezuinige producten en al in 2009 werden vijverpompen op de markt gebracht, die tot 50% energie besparen. Voeg daarbij het decoratieve ontwerp van de pompen en de hoge kwaliteit en het is duidelijk dat er met Heissner iets goeds in huis is. Naast alles op het gebied van tuinvijvers, vijveronderhoud en fonteinen is de oude liefde niet vergeten en levert Heissner nog steeds een serie ambachtelijke en creatieve tuinkabouters.