logo alpc

 

Watersport

Of je nou een beginner, expert of avonturier bent, wij hebben het watersport assortiment voor uw volgende avontuur. Ga het water op met de opblaasbare boot, kayak of SUP. 

Wanneer u niet ingelogd bent ziet u onze complete catalogus, dit is een combinatie van direct bestelbaar en voorverkoop. Wilt u alleen zien wat u direct kunt bestellen? Log dan in. Zodra u ingelogd bent kunt u "Toon alleen voorraadproducten" selecteren.

 

 

Opblaasbare boten

Graag introduceren wij de boten van Bestway. In de eerste drie tabellen vindt u de klassieke bootjes van Bestway. Deze bootjes zijn eenvoudig op te blazen en ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen naar uw vakantieadres. In de laatste tabel vindt u de sportieve boten. Deze boten worden standaard geleverd als set (met zitjes, pomp en riemen) en zijn ideaal voor langere tochten of als vissersboot. Daarnaast zijn ze ook perfect te gebruiken als bootje bij uw jacht.

SUP boards

De SUP board (Stand Up Paddling) is ook in Nederland aan een flinke opmars bezig. Het board wordt steeds populairder; het is leuk, eenvoudig te leren en overal inzetbaar. De opblaasbare SUP is ook nog eens gemakkelijk mee te nemen, kortom, geen wonder dat steeds meer mensen overwegen om een SUP aan te schaffen. Daarom hebben we ook voor de SUP’s een aantal nieuwe types opgenomen van het merk HydroForce. Voor elke leeftijd en op elk niveau is er wel een SUP te verkrijgen. Gewoon bij ons op voorraad, dus snel in huis. Bekijk het assortiment en kies welke het beste bij u past.

De SUP boards zijn in 3 verschillende categorieën:

All roundDe boards in deze categorie zijn licht van gewicht en zeer wendbaar. Ideaal voor SUPpen op stille wateren of kleine golven.
TouringStabiel, snel en ruimte voor je bagage. Touring boards zijn ideaal voor lange tochten over het water.
Race/fast touring
 
Lang, snel en stabiel board. Zeer geschikt voor snelle races en/of semi lange tochten over het water.