logo alpc

 

Overig

In overig vindt u alle artikelen omtrent het winterseizoen, reserveonderdelen en promotiemateriaal. Onze winterartikelen bestaan uit inflatables voor in de sneeuw en schaatsen van alle soorten. Van noren tot hockeyschaatsen zijn bij ons te krijgen. De reserveonderdelen voor alle artikelen zijn allemaal op deze plek te vinden. Complete displays maar ook presentatiemateriaal zijn te vinden onder: Promotiemateriaal. 

Wanneer u niet ingelogd bent ziet u onze complete catalogus, dit is een combinatie van direct bestelbaar en voorverkoop. Wilt u alleen zien wat u direct kunt bestellen? Log dan in. Zodra u ingelogd bent kunt u "Toon alleen voorraadproducten" selecteren.

 

Extra informatie

Schaatsen

Easy glider

Een schaats voor zowel kinderen als volwassenen. De perfecte schaats voor beginners! Enkele van de belangrijkste kenmerken van deze door Zandstra ontwikkelde schaats zijn:

  • R.V.S. Springsteel. Hardheid 48 Rc. Schaatsen blijven lang scherp.
  • Het staal heeft een dikte van 1.7 mm en is geslepen in een ronding van 35 meter. De ervaring leert dat dit ideaal is voor beginners. 
  • Het frame is 50% breder dan de bestaande houten schaats. Hierdoor meer stabiliteit en dus meer zelfvertrouwen. 

De schaatsen zijn gemakkelijk onder te binden en zeer comfortabel. De hielband heeft een zachte beschermstrap op de wreef. Het frame is gemaakt van technisch nylon. Zytel 501 ST. De veilige achterzijde voorkomt verwondingen tijdens valpartijen.

​Verstelbare noor

Een verstelbare noor met Semi Soft schoen. Gepatenteerde bevestiging van de buis aan het frame. Hierdoor extra laag. Dit verhoogt het zelfvertrouwen van de beginnende schaatser. Betrouwbaar verstelmechanisme. Sluiting door middel van klittenband. Leest Medium. 

Noor lerenschoen

Schoen met lederen voering gemonteerd op een 100% stalen noor. Oppervlakte bewerking is zwart geëpoxeerd. Populair complet voor de beginnende schaatser.

Hockeyschaats semi soft 

De schoen en schaats zijn geïntegreerd. De semi-soft schoen is zeer comfortabel. De sluiting is een combinatie van gesp, klittenband en veter. Hierdoor hebben de enkels voldoende steun. Dit voor vele uren schaatsplezier. De uitneembare thermo binnenschoen zorgt voor warmte en comfort. Schaatsblad van gehard staal.