logo alpc

 

Spa

Wat is er nou fijner om na een drukke dag heerlijk te ontspannen in uw eigen spa! Wij bieden een ruim assortiment opblaasbare spa's aan die in geen enkele tuin zal misstaan. Of u nu lekker alleen wilt genieten of juist gezellig met het gezin, er is voor elk wat wils.

Wanneer u niet ingelogd bent ziet u onze complete catalogus, dit is een combinatie van direct bestelbaar en voorverkoop. Wilt u alleen zien wat u direct kunt bestellen? Log dan in. Zodra u ingelogd bent kunt u "Toon alleen voorraadproducten" selecteren.

 

 

Hydro-massage

Het woord hydro-massage bestaat uit twee delen, hydro (Grieks voor water) en massage. Hydro-massages bestaan dus uit twee elementen welke goed zijn voor het lichaam en het algemeen welzijn. Het therapeutische gebruik van water heeft een lange geschiedenis. Diverse vormen van hydrotherapie zijn teruggevonden in de oude Egyptische, Griekse en Romeinse beschavingen. De Egyptische adel baadde in water met essentiële oliën en bloemen, terwijl de Romeinen openbare badhuizen hadden voor het volk. Andere culturen met een lange geschiedenis op het gebied van hydrotherapie zijn de Chinese en de Japanse, waarbij de Japanse zich vooral richtte op de warmwaterbronnen.

Wat is hydrotherapie

Hydrotherapie, of water therapie, is het gebruik maken van water (heet, koud, stoom of ijs) om zo ongemakken te verlichten en het lichamelijke welzijn te bevorderen. Hydro-massage maakt gebruik van water- en/of luchtdruk op de huid. Het water en de luchtdruk zorgen voor een directe massage welke de doorstroming van het bloed door het gehele lichaam stimuleert. De positieve effecten van de hydro-massages ontstaan door de fysieke massage door de airjets, in combinatie met het warme water en/of het speciaal gebruikte zout.

Voordelen en effecten

Hydro-massage is een vorm van massage gebaseerd op waterdruk. De essentie van hydro-massage is het toepassen van massagetechnieken op het lichaam via water. Hydro-massage helpt bij het ontspannen van de spieren, het bevorderen van de bloedsomloop en het verlichten van de spierspanning. Hydrotherapie is ook uitstekend te gebruiken bij stress.

Bijwerkingen

Hydro-massage wordt niet aanbevolen voor ouderen, kinderen en zwangere vrouwen. Ook als u last heeft van bepaalde longaandoeningen, hoge bloeddruk of huidziekten wordt geadviseerd om op te passen. Bij twijfel kunt u contact opnemen met uw huisarts. 
 

Lay Z Spa

AirJet    
Drijf weg op een wolk van bubbels met een AirJet massage! Kalmeer uw huid en ontspan uw geest met één druk op de knop. Druk simpelweg op de Lay-Z-Massage knop op het bedieningspaneel en de AirJets zullen u omringen met bruisend genot. 

HydroJet
Dit is de ultieme spa ontspanning binnen handbereik. Met acht volledig instelbare HydroJets is dit precies wat u nodig heeft. Met een eenvoudige draai aan de HydroJet ring bepaalt u de doorstroom en door het pijpje in de jet te kantelen kan hij alle kanten op worden gericht. Verdeel deze luxe gelijkmatig onder uw metgezellen of richt alle acht HydroJets op uzelf voor een diepe, rustgevende, magische massage.

HydroJet Pro
AirJets PLUS HydroJets! U krijgt het beste van twee werelden met de HydroJet Pro. Acht richting- en doorstroom instelbare HydroJets gecombineerd met AirJets bieden de ultieme spa ontspanning. Selecteer alleen de AirJets, alleen de HydroJets of beide tegelijk - de keuze is aan u met de HydroJet Pro!

Stevige I-beam constructie
Stevige constructie bestaande uit zowel horizontale als verticale I-beams. Dit ontwerp biedt een superieure stabiliteit met behoud van een comfortabel oppervlak voor een luxe en verfrissende spa ervaring. Deze constructie zorgt er voor dat de spa's hun vorm behouden, hoe vaak ze ook worden opgeblazen of leeglopen. 

Drop Stitch
Het dankt zijn opmerkelijke eigenschappen van extreme stijfheid in combinatie met verbluffende lichtheid aan een netwerk van duizenden polyester draden. Deze draden verbinden de materiaaloppervlakken inwendig stevig aan elkaar, terwijl zorgvuldig aangebrachte zijwanden de afgewerkte opgeblazen holte afdichten om een paneel te creëren dat effectief een aanzienlijk gewicht ondersteunt terwijl het toch heel licht is.
    
TriTech
3-PLY TriTech materiaal bestaat uit 3 lagen: Twee lagen gelamineerd PVC met daartussen een polyester kern. Dit zorgt voor een superieure sterkte en duurzaamheid. 

Elektromagnetische waterontharder
Verminder de nadelige effecten van hard water, zoals vlekken in uw spa of huidirritatie, met onze ingebouwde Clear Soft waterontharder. Activeer gewoon het Clear Soft systeem via het bedieningspaneel van uw spa en de krachtige elektromagnetische spoelen houden het water in goede conditie. Zonder extra losse onderdelen is het niet alleen laag in onderhoud: het is bijna geen onderhoud!

Elektrostatische waterbehandeling
Een veilige, probleemloze manier om uw spa te voorzien van chloor. Het ingebouwde elektrostatische Bestway Clear Soft systeem zet zout en zwembadwater om in gechloreerd water. Waarom rommelen met ingewikkelde zwembadchemicaliën als het Clear Soft systeem het werk voor u kan doen? Het systeem vergt relatief weinig onderhoud en zit standaard in alle Bestway HydroJet spa's.
 

​Infinity spa

Na jaren van onderzoek en de ontwikkeling van honderden spa’s voor de wereldwijde markt is de spa beleving van de Infinity Spa’s geperfectioneerd. 

Uniek ontwerp
Alle Infinity Spa’s beschikken over een ergonomisch, simpel en modern ontwerp. Elk model Infinity Spa heeft zijn eigen ontwerp gericht op maximaal ergonomisch comfort. Verschillende massage jets zijn zorgvuldig gekozen en geplaatst om de gebruiker de beste hydrotherapie te geven. Ook over onderhoud is er nagedacht. Het grootste deel van de elektronica is zodanig geplaatst aan één zijde, dat het zorgt voor gemakkelijke toegang. Het bad heeft een effectief drainagesysteem waardoor het bad zoveel mogelijk leegloopt voor snel onderhoud. 

Energiebewust
Elke Infinity Spa is ontworpen voor maximale energiebesparing. Dit kan gaan van het beperken van warmteverlies tot een minder energie consumerende circulatiepomp. De heater van de Infinity spa is gericht op efficiëntie. Daarnaast bezit het een lucht verwarmend pompsysteem, zodat het water op een constante temperatuur blijft. 

Nieuwste technologieën
Voor de Infinity Spa’s worden de nieuwste technologieën gebruikt zoals: 

  • Sequencer massage systeem: Voor een unieke massage ervaring.
  • Inverter VSD systeem: Maakt het mogelijk om je eigen massage style te ontwerpen en energie te besparen met jouw pomp.
  • UV sanitair system: Verzekerd van fris, schoon en helder water. Verminder hiermee het gebruik van chemicaliën en hou het zo natuurlijk mogelijk.

Hoge kwaliteit
Onderdelen van de beste kwaliteit worden gebruikt voor deze Infinity Spa’s.