logo alpc


​Infinity spa

Na jaren van onderzoek en de ontwikkeling van honderden spa’s voor de wereldwijde markt is de spa beleving van de Infinity Spa’s geperfectioneerd. 

Uniek ontwerp
Alle Infinity Spa’s beschikken over een ergonomisch, simpel en modern ontwerp. Elk model Infinity Spa heeft zijn eigen ontwerp gericht op maximaal ergonomisch comfort. Verschillende massage jets zijn zorgvuldig gekozen en geplaatst om de gebruiker de beste hydrotherapie te geven. Ook over onderhoud is er nagedacht. Het grootste deel van de elektronica is zodanig geplaatst aan één zijde, dat het zorgt voor gemakkelijke toegang. Het bad heeft een effectief drainagesysteem waardoor het bad zoveel mogelijk leegloopt voor snel onderhoud. 

Energiebewust
Elke Infinity Spa is ontworpen voor maximale energiebesparing. Dit kan gaan van het beperken van warmteverlies tot een minder energie consumerende circulatiepomp. De heater van de Infinity spa is gericht op efficiëntie. Daarnaast bezit het een lucht verwarmend pompsysteem, zodat het water op een constante temperatuur blijft. 

Nieuwste technologieën
Voor de Infinity Spa’s worden de nieuwste technologieën gebruikt zoals: 

  • Sequencer massage systeem: Voor een unieke massage ervaring.
  • Inverter VSD systeem: Maakt het mogelijk om je eigen massage style te ontwerpen en energie te besparen met jouw pomp.
  • UV sanitair system: Verzekerd van fris, schoon en helder water. Verminder hiermee het gebruik van chemicaliën en hou het zo natuurlijk mogelijk.

Hoge kwaliteit
Onderdelen van de beste kwaliteit worden gebruikt voor deze Infinity Spa’s.