logo alpc

Zwembaden

ALPC heeft een ruime keuze aan zwembaden van de merken Gre, Bestway en Summer fun. Het assortiment loopt uiteen van stalenwand baden welke het hele jaar buiten kunnen staan, tot frame baden en zelfdragende baden, welke u aan het eind van de zomer eenvoudig op kunt bergen. 

Om lang van uw zwembad te kunnen genieten is het onderhoud erg belangrijk. Een goede waterbalans kunt u bereiken door correct gebruik van chemie. Hiervoor kunt u ook gebruik maken van onze handige rekentool. Als u voor een groter zwembad gaat, kunt u ook kiezen voor wat extra hulp bij het schoonhouden van uw zwembad. Denk hierbij bijvoorbeeld aan automatische- of robotbodemstofzuigers.

Wanneer u niet ingelogd bent ziet u onze complete catalogus, dit is een combinatie van direct bestelbaar en voorverkoop. Wilt u alleen zien wat u direct kunt bestellen? Log dan in. Zodra u ingelogd bent kunt u "Toon alleen voorraadproducten" selecteren.

 

Zwembaden

Frame zwembaden

Eenvoudig en snel op te bouwen zwembaden voor een zomer lang zwemplezier. Bedoelt om 's winters te worden gedemonteerd en opgeborgen.

Steel Pro set

De serie Steel Pro Set is een rechthoekig stalen frame bad, eenvoudig op te zetten binnen een half uur en compleet met handleiding en reparatiesetje. De baden zijn blauw en de twee grootste baden worden geleverd inclusief cartridge filterpomp. De twee kleinste baden zijn zonder cartridge filterpomp, hierbij kan later nog een filterpomp worden aangesloten.  De rechthoekige zwembaden zijn bovengrondse zwembaden van hoge kwaliteit, die in staat zijn om extreme omstandigheden, zoals blootstelling aan UV-straling en chloor, te weerstaan. De sterke, stalen frames zijn gemaakt van roestbestendig materiaal. Er is geen gereedschap nodig om de zwembaden op te zetten. De zwembaden zijn getest om het gewicht en de spanning van grote hoeveelheden water de weerstaan. Gemaakt van TriTech, 2 lagen gelamineerd PVC met een polyester kern, bieden de Steel Pro zwembaden een superieure kwaliteit en duurzaamheid. De ingebouwde afwateringskleppen maken het leeg laten lopen voor opslag zeer eenvoudig.

 • Tritech materiaal
 • Afwateringsventiel
 • Corrosiebestendig stalen frame
 • Geen gereedschap nodig
 • Eenvoudig op te zetten
 • Superieur stalen frame met seal & lock systeem

Steel Pro Max set

De stalen frame baden uit de serie Sirocco zijn in verschillende afmetingen verkrijgbaar en met een blauwe liner. Het gepatenteerde roestbestendige frame is opgebouwd uit ovale buizen wat de baden nog steviger maakt. De baden zijn voorzien van een passende cartridge filterpomp. De baden zijn allemaal eenvoudig op te zetten binnen een half uur en worden standaard geleverd met een duidelijke handleiding en een reparatiesetje om eventuele kleine probleempjes te kunnen oplossen.

Bestway Sirocco (Steel Pro Max) ronde zwembaden zijn bovengrondse zwembaden van hoge kwaliteit, die in staat zijn om extreme omstandigheden, zoals blootstelling aan UV-straling en chloor, te weerstaan. De sterke, stalen frames zijn gemaakt van roestbestendig materiaal. De Max serie is voorzien van het extra rigide Seal & Lock systeem waardoor het frame nog sterker is. Er is geen gereedschap nodig om de zwembaden op te zetten. De zwembaden zijn getest om het gewicht en de spanning van grote hoeveelheden water de weerstaan. Gemaakt van TriTech, 2 lagen gelamineerd PVC met een polyester kern, bieden de Steel Pro zwembaden een superieure kwaliteit en duurzaamheid. De ingebouwde afwateringskleppen maken het leeg laten lopen voor opslag zeer eenvoudig.

 • TriTech materiaal
 • Afwateringsventiel
 • Corrosiebestendig stalen frame
 • Geen gereedschap nodig
 • Eenvoudig op te zetten
 • 3-ply PVC band voor extra ondersteuning
 • Mozaïek print op de liner
 • Patent aangevraagd
 • Superieur stalen frame met seal & lock systeem

Power steel (Ovaal, rond, rechthoek of vierkant)

De Bestway Power Steel ronde frame zwembaden zijn de ultieme bovengrondse zwembaden. De baden zijn speciaal ontworpen voor plezier in de zon voor vele jaren en zijn sensationeel familie baden. Met goed onderhoud en zorg kan een Bestway Power Steel Frame zwembad jarenlang plezier bieden. De sterke en roestbestendige metalen frames hebben ovalen buizen (extra stevig en met het unieke seal & lock systeem) en zijn omwikkeld met zware kwaliteit TriTech wanden. Aan het einde van het seizoen kan het zwembad eenvoudig worden geleegd dankzij de Flow Control afwateringsklep. De klep kan worden aangesloten op een tuinslang zodat het water uit de buurt van het zwembad kan worden afgevoerd. 

De rechthoekige Power Steel frame zwembaden zijn voorzien van speciale C-buizen. Deze buizen zorgen ervoor dat de baden meer druk kunnen weerstaan. Uit grondig testen is gebleken dat de connectoren zorgen voor meer flexibiliteit, ondanks extreme golven van spelen en duiken.  
Bestway's ovale Power Frame zwembaden bieden een gemakkelijke installatie, een stabiele constructie en een lang leven. De ovale vorm gebruikt 45% minder water dan een rond zwembad, wat neerkomt op 20% lagere kosten. Ovale Power Frame zwembaden zijn voorzien van roestbestendige metalen frames en extra sterke zijwanden gemaakt van drie afzonderlijke lagen materiaal (triTech). De binnenste laag van Polyester wordt gelamineerd op de buitenste twee lagen dikke PVC. Hierdoor ontstaat een totale dikte van 0,40-0,80 mm, afhankelijk van de afmeting van het zwembad. Voor het opzetten van een Bestway ovale Power frame zwembad is geen gereedschap nodig. De baden zijn licht van gewicht (de verpakking is 10% lichter) door het gebruik van minder materiaal. En omdat ze minder water gebruiken, wordt er bespaart op de waterrekening. De ingebouwde afwateringskleppen maken het legen van het zwembad voor opslag zeer eenvoudig. Verkrijgbaar in verschillende maten is een Bestway ovaal Power Frame zwembad geweldig voor zomerse waterpret! 

 • TriTech materiaal    
 • Afwateringsventiel    
 • Corrosiebestendig frame    
 • Geen gereedschap nodig    
 • Eenvoudig op te zetten     
 • Mozaïek prind op de liner    
 • 3-ply PVC band voor extra ondersteuning**    
 • T-connector**    
 • C-connector***    
 • Patent aangevraagd*    
 • Superieur stalen frame met seal & lock systeem*

*Geld voor alle ronde zwembaden **Geld voor alle ronde en ovalen zwembaden ***Geld voor alle rechthoekige zwembaden

Houten zwembaden

Onze grenen zwembaden worden volledig in Frankrijk geproduceerd. Het hout heeft een klasse IV autoclaaf behandeling ondergaan zodat een prima weerstand tegen rot en schadelijke insecten wordt gegarandeerd met PEFC keurmerk.

Normandië

Aantrekkelijke houten baden van grenen hout. Een serie van 5 mooie, robuuste zwembaden welke in geen enkele tuin zouden misstaan.De baden worden in Frankrijk geproduceerd en zijn tegen insecten en rot beschermd door een autoclaaf behandeling klasse IV. Het hout is duurzaam gekapt en voorzien het PEFC en FSC keurmerk. De baden zijn tussen de 116 en 130 cm diep (binnenmaat) en worden geleverd met een blauwe haak liner, zandfilter, grond- en wandbescherming, binnentrap van RVS en een buitentrap van hout. Ze zijn ook zeer geschikt om (deels) ingebouwd te worden. Lees hiervoor de handleiding.

Loire

Aantrekkelijke houten bad van grenen FSC/PEFC. In Frankrijk geproduceerd en tegen insecten en rot beschermd door een autoclaaf behandeling klasse IV. De baden zijn tussen de 116 en 142 cm diep (binnenmaat) en worden geleverd met een blauwe haak liner, zandfilter, grond- en wandbescherming, binnentrap van RVS en een buitentrap van hout. Ze zijn ook zeer geschikt om (deels) ingebouwd te worden. Lees hiervoor de handleiding.
 

Stalenwand zwembaden

Zwembaden voor langdurig zwemplezier. De baden kunnen probleemloos overwinteren, mits ze juist worden voorbereid. Een groot aantal van deze zwembaden kan ook worden ingebouwd, dus in de grond worden geplaatst. Kijk voor de mogelijkheden bij de specificaties van uw zwembad. Let op: Voor inbouw is het belangrijk dat er 50 cm gestabiliseerd zand rondom de constructie wordt gestort. Dit voorkomt problemen bij wisselende grondwaterstanden. 

Stalenwand decor

Kea

Dit mooi uitgevoerde stalenwand bad is 120 diep en geeft door zijn bijzondere kleur een rustige en voorname uitstraling. Het is verkrijgbaar in 5 verschillende afmetingen: 2 ronde en 3 ovaal. De baden zijn voorzien van een blauwe liner en een zandfilter van 3 m³/u. Incl. kindveilige trap . De liggers zijn 15 cm breed en de staanders 12 cm. Het ovale bad wordt geplaatst met schorren, houdt u bij het plaatsen rekening met een extra benodigde ruimte. Zie hiervoor onderstaande tabel. Het bad is geschikt voor zowel in- als opbouw. Een prima bad voor vele jaren zwemplezier in eigen tuin.

​Pacific

Een stalenwand bad en toch een landelijke look: dat zijn de zwembaden uit de serie Pacific. De stalenwanden hebben een houtdecor print, wat de baden een natuurlijke uitstraling geeft. De baden zijn 120 cm diep en worden geleverd als set, inclusief zandfilter, overlap liner en een kindveilige trap. De overlap liner is bij de grotere baden van 730 en 610 cm 40/100 dik, bij de kleinere baden is dat 30/100. De ovale baden in deze serie worden geschoord. Deze schorren zorgen voor extra stevigheid. Houdt bij de opbouw dan ook rekening met minimaal 20 cm extra ruimte aan de kopse kanten en 110 cm aan de zijden. De ronde baden hoeven niet te worden geschoord. Naast opbouw zijn de Pacific baden ook prima geschikt voor inbouw. Lees hiervoor de handleiding. U dient de ovale baden in te bouwen inclusief schorren, houdt ook hierbij dus rekening met de extra ruimte. Voor het ingraven van ronde baden is 50 cm extra ruimte rondom voldoende. Denkt u eraan om deze extra ruimtes op te vullen met gestabiliseerd zand.

Stalenwand

Atlantis

Stijlvolle en tijdloze zwembaden van een perfecte kwaliteit. U heeft bij de series Atlantis volop keuze: Er zijn ronde baden en ovale baden met schorren. Voor elk wat wils! Daarnaast worden alle baden geleverd met een liner van 40/100, een zandfilter en afwerkkappen boven én onder. Ook aan de kind veiligheid is gedacht: Alle baden worden geleverd met een trap waarvan de treden gemakkelijk te verwijderen zijn waardoor uw kind niet zonder toezicht in het bad kan komen. Bij de geschoorde ovalen baden moet u rekening houden met een extra ruimte van 20 à 25 cm aan de kopse kanten en 110 cm aan de lange zijden. Bij de Atlantis is ook ingraven een prima optie. Lees hiervoor de handleiding en kijk voor tips in ons verkoopboek.

Fidji

De Fidji is een mooi bad voor een aantrekkelijke prijs. De lichtgrijze stalenwand maakt het een bad wat in geen enkele tuin zou misstaan. De serie biedt keuze uit maar liefst 8 baden: 3 ovaal en 5 rond. De ovale baden worden geschoord en hebben daarom extra ruimte nodig: 20 a 25 cm aan de kopse kanten en 110 cm aan de lange zijden. De ronde baden zijn niet geschoord en hebben bij opbouw dan ook geen extra ruimte nodig. Mocht u kiezen voor inbouw dan dient er ook bij de ronde baden ruimte rondom vrijgehouden te worden welke gevuld dient te worden met gestabiliseerd zand. Een ruimte van 50 cm is voor de ronde baden voldoende. Lees de handleiding aandachtig door voor u aan de klus begint of kijk voor handige tips in ons verkoopboek. Alle baden worden geleverd met een kindveilige trap, een zandfilter en afwerkkappen voor de bovenkant.

​​Hydrium (zand- of cartridgefilter)

De Hydrium baden zijn in twee varianten verkrijgbaar, met zandfilter of cartridgefilter. Het is een serie stalen wand zwembaden met versterkte wanden van 0,4 mm dik staal en een PVC liner. Dit zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit. Mogelijkheid tot overwinteren mits de voorschriften daarvoor goed worden nageleefd. De ovale baden zijn voorzien van schorren voor meer stevigheid. Bij alle baden is de bovenrand extra versterkt. De baden zijn verkrijgbaar in rond of ovaal en worden geleverd met een duidelijke instructie DVD.

​Sark

Rond stalen splasher zwembad in aangename antraciet of grijs kleur. Het staal is 0,3 mm dik en het bad heeft een blauwe liner van 0,2 mm. Wordt geleverd incl. inhangfilter met een capaciteit van 1,7 m3/u en een veiligheidstrap met 2x3 treden.
 

Zelfdragende zwembaden

Een zwembad opzetten is nog nooit zo eenvoudig geweest! U hoeft enkel de bovenste rand op te blazen en het bad is binnen no time klaar om gevuld te worden. U heeft keuze uit baden met en zonder pomp. De sets kunnen makkelijk worden uitgebreid met bijvoorbeeld een cover, grondtegels of een handige stofzuiger. Alle sets worden standaard geleverd met een duidelijke handleiding en een reparatiesetje. De serie Marin kent ook een aantal leuke baden speciaal voor kinderen.

Fast set

Een zwembad opzetten is nog nooit zo eenvoudig geweest! U hoeft enkel de bovenste rand op te blazen en het bad is binnen no time klaar om gevuld te worden. U heeft keuze uit baden met en zonder pomp. De sets kunnen gemakkelijk worden uitgebreid met bijvoorbeeld een cover, grondtegels of een handige stofzuiger. Alle sets worden standaard geleverd met een duidelijke handleiding en een reparatiesetje. De serie Fast set kent ook een aantal leuke baden speciaal voor kinderen.

Bestways Fast Set zwembaden zijn snel en eenvoudig op te zetten. Kies gewoon een vlakke, horizontale ondergrond, blaas de bovenste ring op, vul het bad met water en kijk hoe het zwembad omhoog komt. Installatie is super eenvoudig - u heeft geen gereedschap nodig. De baden zijn gemaakt van TriTech materiaal, 2 lagen gelamineerd PVC met een polyester kern wat zorgt voor een superieure sterkte en duurzaamheid. De ingebouwde afwateringskleppen maken het leeg laten lopen voor opslag zeer eenvoudig. Waterpret voor vele zomers!

 • TriTech materiaal
 • Zelfdragend
 • Afwateringsventiel
 • Compact en eenvoudig te dragen
 • Geen gereedschap nodig
 • Eenvoudig op te slaan
 • Eenvoudig op te zetten